Rugamintea unui copil

Laurenţiu are 4 ani şi jumătate si este din Târgovişte. Când s-a născut, nimeni n-a bănuit că Laurenţiu are o problemă. Laurenţiu nu a auzit niciodată un cântec de leagăn sau o poveste. De doi ani, părinţii lui au descoperit că micuţul trăieşte într-o lume a tăcerii. Nu aude şi nu poate vorbi. La 2 ani şi 7 luni, la un control medical, părinţii au aflat ca băieţelul lor s-a născut surd. Diagnosticul suna astfel: “hipoacuzie neurosenzorială profundă bilaterală”.
Laurenţiu reuşeşte să scoată nişte sunete, iar părinţii merg cu el la logoped să îl ajute si să înveţe să comunice mai bine cu cei din jur. Copiii nu se joacă cu Laurenţiu, fug de el, spun că e ciudat si lui îi este tare greu. Salvarea micuţului este un implant cohlear ce se poate realiza la Bucureşti la Spitalul “Panduri”, iar acest implant costa 22000 de euro. Costurile operaţiei ar urma să fie suportate de Casa de Asigurări de Sănătate, însă părinţii au nevoie de 22.000 de euro pentru achiziţionarea aparatului pentru implant şi pentru recuperare. Părinţii lui Laurenţiu sunt saraci si nu-şi permit o asemenea sumă mai ales că numai tatăl mai lucrează si băiatului i-a fost refuzat ajutorul de handicap. Copilul se află la vîrsta potrivită unui astfel de implant, şansele lui de recuperare fiind extrem de mari. Laurenţiu are posibilitatea să audă şi să ducă o viaţă normală. De noi toţi depinde acest lucru.
Daca doriti sa faceţi o fapta bună, pomeniţi-l în rugăciunile voastre pe Laurenţiu şi faceţi un drum până la bancă. 5 RON sau 10 RON de la un om cu suflet bun, adunat cu cei dăruiţi de alţi oameni buni, îi pot da bucuria de a vorbi cu părinţii săi si de a se juca cu alţi copii, dar şi bucuria de a-i mulţimi lui Dumnezeu pentru toţi cei care l-au ajutat! Salvarea sa e numai la Dumnezeu, iar Dumnezeu lucrează prin oameni!
Daca vreţi să îl ajutaţi pe Laurenţiu să îşi recapete auzul, puteţi face o donaţie, cât de mică, în contul deschis la Raiffeisen Bank, Sucursala Târgovişte
Titular: Iatagan Laurenţiu
RO98RZBR0000060009102758
Familia micuţului poate fi contactată la numerele de telefon 0726.782.373 si 0724.413.139 (mama, Emilia Iatagan)
Mai multe detalii gasiti aici Rugămintea unui copil si aici Tanti, nenea… vreau şi eu să aud la desene animate…
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s