Cosmin are nevoie de ajutor in lupta cu cancerul

Cosmin a împlinit in urma cu câteva zile un an. De patru luni, este chinuit de cancer – neuroblastom toracal. Acesta se întinde spre organele lui vitale. A suferit 2 intervenţii chirurgicale si câteva cure cu citostatice. In prezent Cosmin este internat la Spitalul Marie Curie (fost Budimex) împreuna cu mama lui, Tatiana.
„O asistenta mi-a spus ca, in acest spital, nici un copil cu neuroblastom nu a supravieţuit. Ce sa aşteptam aici?”, spune Tatiana. In urma cu câteva zile, sub ochii lor s-a stins un copilaş suferind de boala lui Cosmin. Avea puţin peste doi ani si întreba: «Mami, eu mor?» .
Cosmin spera sa fie tratat in Clinica Sfânta Ana din Viena, (unde a fost salvată si fetiţa Lianei Stanciu) dar are nevoie de circa 200.000 euro. In spitalele din România îl aşteaptă o lupta crâncenă, cu şanse mici. Tatiana Gologan, mama lui Cosmin, nu se dezlipeşte de pătuţul lui iar tatăl doarme în maşină, în faţa spitalului.
Este o minune de copil. Numai cei care au primit în dar un copilas, după multe rugi şi suferinţe pot înţelege o asemenea minune. “Este răspunsul la tot ce ne-am dorit, mărturiseşte tatăl. Soţia a făcut tratament aproape un an pentru a-l avea. Este un copil aşteptat, lumina vieţii noastre”, spune tatăl lui Cosmin. Opt luni de intensă fericire s-au sfărâmat brusc, sub greutatea unui singur cuvânt: cancer. O tumoră i-a înfăşurat coloana si îi ameninţă plămânii si rinichii. “Daca îi cuprinde plămânii sau rinichii nu mai are nicio şansa.”
Părinţii îşi vând toată agoniseala, dar banii nu le ajung pentru intervenţiile chirurgicale si tratamentul la Clinica “Sfânta Ana” din Viena, cea mai renumită în oncologie pediatrică.
Cosmin lupta uimitor cu boala. Are şanse sa trăiască. Se reface foarte repede după operaţii. Vrea din toate puterile să trăiască. Are, însă, nevoie de ajutor. Fiecare dintre noi îi poate dărui un minut de viaţă.
Pentru donaţii:

RO19 BRDE 040S V331 8494 0400 pentru RON

RO49 BRDE 040S V331 8531 0400 pentru EUR ;
SWIFT: BRDEROBU conturi deschise la BRD Bacău suc. Alecu Russo pe numele Gologan Ionela-Tatiana , CNP 2810203151941
Mai multe informatii, acte si poze la http://www.cosmingologan.ro/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s