Pesmeţi

Pâinea uscată sau care vă rămâne e bine să nu o aruncaţi. O tăiaţi bucaţele şi o prăjţi un pic în cuptor. Ies nişte pesmeţi de toată bunătatea. Sunt foarte buni în ciorbă, şi, în special, în supa de chimen.
Adevărate conserve din pâine.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s