Ficat cu mere

Merele (de preferat cele dulci-acrişoare, dar… sunt bune orice soi ar fi) se spală, se curăţă de coajă şi se taie felii, ca pentru compot. Se călesc un pic în tigaie, cu puţin ulei, apoi se scot şi se prăjeşte ficatul (de pui) dat înainte prin făină.
Iese o mâncare foarte, foarte gustoasă 🙂
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ficat cu mere

  1. Cristina zice:

    Yum-yum! Intrebare: faina de grau pentru ficat, nu? Si in tigaie las uleiul de la mere si zeama, nu? Multumesc ! Week end frumos!

  2. Ramona zice:

    Da, faina de grau pentru ficat, nu foarte multa, doar cat se leaga de el. In tigaie lasi uleiul de la mere si zeama, care patrunde si in ficat (cand il prajesti, e bine sa asezi un capac peste tigaie). Pe ficat se poate pune un pic de sare, dupa gust, noi nu am folosit, ne-a placut asa cum era.Cu mult drag.Un weekend frumos iti doresc si eu.

  3. Cristina zice:

    Multumesc mult! Fac si eu. Abia astept. Te sarut cu drag.

  4. Ramona zice:

    Te imbratisez si eu cu drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s