Dan Puric la Baia Mare


Am aflat, cu multa bucurie, ca regizorul si actorul Dan Puric va sustine o conferinta in Baia Mare cu titlul „Despre Omul frumos”, asa cum se numeste si ultima sa carte.
Conferinta va avea loc in data de 24 noiembrie, ora 17.00, la Teatrul Municipal.

Mi-am amintit cu drag de prima conferinta pe care a sustinut-o la BM si despre care am scris aici mai pe larg intr-un comentariu.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dan Puric la Baia Mare

  1. maria zice:

    Frumos colţişor.Sunt Maria, întâmplarea face ca şi eu să fiu băimăreancă.Se pare că avem şi aceleaşi gusturi şi mie îmi place Puric.Aseară am fost profund impresionată şi mă bucur că am reuşit să ajung la teatru pentru a-l asculta.Unii îl contestă, eu îl admir.N-am scris încă nimic despre acest eveniment pe blogul meu, nu ştiu de ce, poate cuvintele mele nu pot descrie momentul, poate mai târziu, sau poate o să citesc aici impresii.Mă bucur că am mai întâlnit pe cineva din Baia Mare, chiar şi la modul virtual.Succes pe mai departe şi felicitări, e tare frumos aici.

  2. Ramona zice:

    Mulțumesc, Maria, pentru cuvintele tale. Ma bucur și eu de întâlnire.Nu am scris încă despre cum a fost la conferința și nu voi scrie prea curând neavând acum timpul necesar. Îmi doresc sa scriu și am promis ca voi scrie. Sper sa si reusesc, cu ajutorul Domnului.Si-a deschis sufletul în fata neamului sau. Nu pot vorbi decât cu respect și buna-cuviință despre el. Mai mulți sunt cei care îl iubesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s