Bărbaţii sunt impresionaţi de drăgălăşenia, voioşia şi inocenţa copilărească a unei femei

 ”V-aţi întrebat vreodată ce anume vede un bărbat la o femeie care în ochii voştri nu pare deloc interesantă? Bărbaţii nu gândesc la fel ca noi şi nu apreciază la o femeie aceleaşi lucruri pe care le apreciem noi. Nevoile lor interioare sunt cu totul altele decât ale noastre. Să privim puţin prin ochii lor!

Bărbaţii sunt impresionaţi de drăgălăşenia, voioşia şi inocenţa copilărească a unei femei. Cu cât mai delicată, mai feminină, mai încrezătoare (în capacitatea lui de a o proteja) şi mai inocentă pare ea, cu atât mai atrăgătoare este. În plus, o femeie plină de viaţă este întodeauna încântătoare şi fascinantă. Aceste calităţi răscolesc şi sensibilizează inima unui bărbat, trezind în el dorinţa de a te face fericită, de a te înconjura cu dragoste.

Doresc să fac o mică precizare: aici este vorba despre iubire. O femeie desfrânată, care nu are nici una dintre aceste calităţi, poate seduce, dar niciodată nu poate trezi sentimente profunde. E important să înţelegi această diferenţă. Înfăţişarea pe care o ai nu are o influenţă deosebită asupra relaţiei dintre voi. Se presupune că aspectul tău exterior a fost deja acceptat, doar sunteţi căsătoriţi. Atunci când îţi vei face soţul să se simtă minunat vei arăta minunat în ochii lui.

Secretul nr1: acceptă-l aşa cum este, priveşte-i părţile bune.

Aceasta este a doua nevoie importantă a soţului tău. Nu încerca să-l schimbi chiar dacă o faci „pentru binele lui”. Majoritatea femeilor fac această greşeală. De obicei bărbaţii nu se transformă cu adevărat, iar dacă cedează insistenţelor tale, atunci ai de plătit un preţ scump: îşi va retrage dragostea pe care o arăta altădată.

Încercând să le modificăm comportamantul le transmitem că nu-i acceptăm întru totul şi îi rănim (se simt cam cum v-aţi simţi voi dacă v-ar spune „Nu te mai iubesc!”). De multe ori şi ei îşi cunosc punctele slabe, dar nu au nevoie să ne centrăm atenţia pe ele. Schimbările reale în bine vin din interior. Ei au nevoie de admiraţia voastră aşa cum voi aveţi nevoie de dragostea lor.

Bărbaţii cicăliţi au tendinţa de a petrece mai mult timp departe de casă, în compania celor care îi acceptă aşa cum sunt, sau doar se vor închide în ei înşişi în faţa televizorului sau calculatorului. Devin critici faţă de soţile lor, arată multă răceală şi este posibil să nu vrea să mai vorbească deloc cu ele.

Cu cât mai mult te va iubi, cu atât mai mult va încerca să te mulţumească, să fie la înălţimea aşteptărilor tale, dar trebuie să fie iniţiativa lui. Un bărbat poate face lucruri de necrezut pentru femeia iubită. Şi tu poţi trezi sentimente dintre cele mai puternice şi mai nobile în inima soţului tău.”

Fragment din cartea Fascinating Womanhood preluat de aici .

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s