Împreună pentru Irina

Împreună o putem ajuta pe Irina să audă glasul celor dragi și să vorbească!

V-o prezint pe fetita noastra Irina. Tocmai a împlinit 3 ani si nu a auzit niciodata vocea mamei, a tatalui si a surorii ei, ciripitul pasarilor si clipocitul apei. A fost diagnosticata cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala severa si are nevoie de un implant cohlear bilateral care depaseste cu mult posibilitatile noastre finaciare: 25.0000 euro. Statul suporta un singur implant, iar cel de-al doilea trebuie suportat de familie. Pentru ca Irina sa fie un copil normal si sa se poata integra in societate are nevoie de ambele implanturi.

Recomandarea medicilor este ca acest implanturi sa fie realizate cat mai curand posibil, intrucat in lipsa sunetelor fetita noastra nu poate nici sa vorbeasca. Daca reusim cu ajutorul celor din jur si al lui Dumnezeu sa îi redam auzul, vom avea o perioada îndelungata de recuperare care include vizite la logoped si dedicatie permanenta pentru a-i permite o viata normala ca a celorlalti copii.

Recomandarile medicilor, alaturi de certificatul de handicap pentru fetita noastra sunt afisate pe această pagină (pagina de FB a Irinei).

Cu ajutorul vostru o putem ajuta sa iasa din aceasta lume fara sunete. Cei care doresc sa fie alaturi de noi si o ajute pe Irina pot dona 2 euro trimitand un sms cu textul Irina la numarul 8828.

„Număr disponibil în reţelele Orange, Telekom Romania Mobile, Vodafone. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom Romania Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Campanie realizată cu sprijinul Fundaţiei Ringier, Orange România, Telekom România Mobile si Vodafone România.”

Ne puteti ajuta si împărtășind pe pagina voastra de Facebook povestea copilei noastre, orice actiune conteaza!

Donatiile pentru Irinuca se pot face atat prin SMS, cat si in conturile de mai jos, deschise in RON, EURO si USD:

IBAN RON : RO33BITR000820146538RO01
IBAN EUR : RO87BITR000820146538EU01
IBAN USD : RO47BITR000820146538US01

Conturile sunt deschise pe numele Margareta Burghea (mama Irinei), la VENETO BANCA ScpA AGENTIA BRASOV Calea Bucuresti 1-3.
SWIFT CODE: BITRROBUXXX
Mama și Tata

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s